inchide

30 de zile drept de retur

Ai cumpărat simplu, returnezi simplu

30R

 

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 30 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie trimiți formularul de retur până cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării, fie duci produsul într-un showroom eMAG.

 

Unele produse au o politică de retur specifică, îți recomandăm să citești condițiile mai jos. Serviciul 30 de zile drept de retur nu afecteaza in niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile pentru comert la distanta. Vezi aici detalii despre dreptul la retragere.

 

Conditii generale pentru returul produselor vandute de eMAG: 

 

  • Costul de transport pentru retur este 14.99 lei. Pentru electrocasnicele mari, costul este 49.99 lei. Returul in shoowroom este gratuit (se aplica doar pentru produsele care sunt acceptate la retur in showroom-urile eMAG).

 

 • In cazul in care produsul se returneaza in Showroom si modalitatea de plata a fost transfer bancar, returul banilor se face tot prin transfer bancar, si nu in numerar la casierie.

 

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

 

  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

 

  • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

 

  • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

 

 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

 

Condiții specifice pentru returul produselor vandute si livrate de eMAG

 

Returnare in showroom:

 

Computere (laptopuri, notebook-uri, desktopuri PC, monitoare), telefoane fixe și sisteme de teleconferință, telefoane mobile, tablete, eBook readere și accesorii, sisteme de navigatie GPS, imprimante, scanere, consumabile de orice fel (returul se accepta doar daca sunt sigilate), electrocasnice și aparate mici, TV, home cinema & audio, audio HI-FI & profesionale, videoproiectoare și accesorii, rețelistică și produse de supraveghere, componente PC și periferice PC, aparate foto, camere video & sport si accesorii, telescoape și optică, console, produse pentru bucătărie și servire, Sport si activitati in aer liber, Petshop, jucarii, produse pentru copii & bebe si produse pentru gravide, produse pentru curatenie si intretinere, servere si componente servere, produse pentru îngrijirea personală, cosmetice, parfumuri, produse pentru igiena intimă și produse pentru igiena dentară

 

  • Asigură-te ca produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să poată fi adus la software-ul inițial.

 

  • Nu se acceptă returul dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare, dacă produsele au licențe OEM activate sau dacă ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe existente la livrare.

 

  • Poti returna foliile pentru tablete, telefoane mobile și eBook readere doar dacă nu le-ai folosit.

 

  • Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. In cazul consumabilelor de orice fel, returul se accepta doar daca produsele sunt sigilate.

 

  • Poți returna în showroom becurile, lanternele, prelungitoarele, prizele, bateriile, acumulatorii si incarcatoarele, doar daca sunt sigilate.

 

  • Nu se acceptă returul produselor cosmetice sau de ingrijire personala dacă au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă.

 

  • Nu pot fi returnate asigurările auto și rovinietele. Excepție fac polițele de asigurare ale căror date nu corespund cu cele introduse la înregistrarea comenzii.

 

 • Electrocasnicele mici, in cazul in care au fost desigilate si testate de catre client, trebuie aduse curate pentru ca returul sa fie acceptat.

 

Fashion 

 

 • Returul pentru produsele Fashion, vandute si livrate de eMAG, este gratuit. Poti returna produsele atat in showroom-urile eMAG, cat si prin completarea formularului de retur. Nu se accepta retur in oficiile postale.
 • Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fara pete sau rupturi.

 

Muzică și filme, birotică și papetărie, licențe software, jocuri PC și jocuri pentru console

 • Licențele software livrate pe cale electronică nu se pot returna. Pentru licentele livrate fizic returul se accepta doar daca produsele sunt sigilate.
 • Poti returna muzica si filme, birotica si papetarie, jocuri PC si jocuri pentru console doar daca acestea nu au fost desigilate.

 

Nu se accepta la retur in showroom produsele de mari dimensiuni, care necesita conditii speciale de manevrare si depozitare, cum ar fi electrocasnice mari, mobilier, saltele, decoratiuni, covoare, boilere, sisteme sanitare, produse pentru iluminat, produse din categoria Auto (anvelopele, jantele, electrică auto, întreținere și cosmetică auto), materialele de constructii etc.

Nu se pot returna in showroom nici mancarea pentru bebeluși/copii, medicamentele OTC, dispozitivele medicale sau plantele.

 

Returnare prin formularul online:

 • În formular, alege una dintre opțiunile de retur: ramburs sau voucher pentru o nouă comandă.
 • După înregistrarea cererii, vom trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi. Costul de transport pentru retur este 14.99 lei. Pentru electrocasnicele mari, costul este 49.99 lei.

Bine de știut dacă alegi voucher:

 • Voucherul este transmisibil și se cumulează cu alte tipuri de vouchere și carduri cadou;
 • Perioada de valabilitate este de 24 de luni;
 • Voucherul se aplică pe produsele din oferta eMAG, mai puțin Asigurări;
 • Seria voucherului este valabilă pentru o singură comandă.

Dacă alegi rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur sau pe card, dacă ai plătit online. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul tău în maximum 14 zile calendaristice.

Fiecare produs resigilat, indiferent de categorie, se returnează conform condițiilor specifice categoriei respective.

Produse de tip comandă specială (indiferent de categorie) și cardurile cadou nu pot fi returnate.

Produse cumparate cu vouchere / carduri cadou
Fiecare produs se returneaza conform condițiilor de retur specifice categoriei din care face parte.

 • Ai achitat integral cu voucher, fără plata unei diferențe de bani?

Reactivăm voucherul și îl poți aplica. Dacă termenul de utilizare a expirat, nu îl vei mai putea folosi.

 • Ai achitat parțial cu voucher?

Reactivăm voucherul și restituim diferența. Dacă termenul de utilizare a expirat, nu îl vei mai putea folosi.

 

 

Retur pentru produsele vândute în eMAG Marketplace

 

Pentru a vedea ce condiții trebuie să îndeplinească produsul pe care vrei să îl returnezi și care sunt pașii de urmat, citește politica de retur a partenerului eMAG Marketplace de la care ai cumpărat produsul.

Intră în pagina produsului, dă click pe numele partenerului eMAG Marketplace și vei fi direcționat(ă) în pagina dedicată, unde vei găsi toate informațiile necesare.

Produsele cumparate de la partenerii eMAG Marketplace nu se pot returna in showroom-uri, nici in oficiile postale, ci doar completand online formularul de retur.

 

Retur pentru produsele eMAG Fashion Days

 

Poți returna orice produs fashion în 30 de zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit, nepurtat, fără pete sau rupturi. Returul este gratuit și se realizeaza exclusiv prin curier, dupa completarea formularului de retur.

 

Pentru produsele fashion vandute de in eMAG Marketplace, nu se accepta retururi în showroom-urile si oficiile postale partenere eMAG. Costul de transport pentru retur este de 14.99 lei.

 1. Completează formularul de retur, asigurându-te că produsul respectă conditiile de retur de mai sus.
 2. În formular, alege una dintre opțiunile de retur: schimb cu același model (schimb de mărime sau culoare), schimb cu un produs diferit vândut de același partener eMAG Marketplace sau rambursarea sumei plătite la cumpărare.
 3. După aprobarea cererii, partenerul eMAG Marketplace va trimite curierul să ridice produsul pe care vrei să îl returnezi.

 

Retur pentru produsele din Supermarket

 

Poți returna produsele în termen de 14 zile de la data livrării, conform condițiilor de aici.

 

Ai gasit informatia pe care o cautai? Da Nu

Articole similare


Aplicatia eMAG